Waar kan ik een cursus boeken?

cursus boeken

Wanneer je op zoek bent naar een leuke cursus zijn er verschillende platformen waar je er een kunt boeken. Niet alleen is het aanbod heel erg groot, de meeste worden ook nog eens gratis aangeboden. Maar ook als je bereid bent er iets voor te betalen vind je interessante en waardevolle lessen die je kunt volgen in je eigen tijd of op locatie. In dit artikel lees je dan ook waar je een cursus kunt boeken zodat je zelf niet lang hoeft te zoeken. Het enige is dat je moet bedenken waarin je er een wilt volgen. Veel succes met zoeken!

Een rijkelijk aanbod aan cursussen

Via het platform Coursera vind je tal van lessen waar je een cursus kunt boeken. Het wordt gegeven door prestigieuze universiteiten en bedrijven en je kunt er over allerlei onderwerpen wel iets vinden. Ook via Udemy kun je een cursus boeken en hier krijg je les van particulieren. Zo kun je leren over hoe je een eigen webshop opzet via Shopify of hoe je een website kunt starten binnen een uur. Maar ook programmeren, Photoshop of professioneel investeren in vastgoed zit ertussen. Je hebt keuze uit 100.000 videolessen dus er zit altijd iets voor je bij.

Diverse onderwijsinstellingen

Een ander platform waar je een cursus kunt boeken is Skillshare. Ook hier vind je een groot aanbod voor bijvoorbeeld fotograferen met een spiegelreflexcamera of digitaal illustreren. Maar je kunt er ook meer leren over productiviteit of ondernemerschap. Wil je liever een professionele cursus volgen dan kan je natuurlijk naar Loi, nha, NCOI of NTI. Hier vind je verschillende cursussen die je kunt volgen als je bijvoorbeeld je kennis wilt opfrissen over een bepaald thema. Het voordeel is dat je het thuis kunt doen in je vrije tijd. Het enige dat je nodig hebt is een dosis discipline en motivatie.

Bieden via Vakantieveilingen.nl

Wil je meer je geluk beproeven en een cursus boeken met korting? Dan kun je ook eens een kijkje nemen op vakantieveilingen.nl. Hier komen vaak genoeg leuke lessen voorbij die je tegen een scherpe prijs kunt winnen. Het enige dat je moet doen is zelf een prijs bieden. Wat dacht je van leren beleggen in je eigen tijd of Spaans voor beginners? Er worden nog veel meer taalcursussen aangeboden dus als dat je leuk lijkt kan je daar ook eens voor kijken. Wil je meer richting de voeding, dan kun je kiezen om een cursus te boeken tot voeding expert.

De Nederlandse website Springtest

De Nederlandse website springtest heeft een overzicht van ruim 81.000 opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland. Je kunt het zowel online als offline volgen en zowel op zakelijk als persoonlijk gebied. Het enige dat anders is ten opzichte van de andere platformen is dat Springtest redelijk duur is. Je kunt er bijvoorbeeld meer leren over timemanagement of presenteren vanuit zelfvertrouwen. Je kunt ook reviews lezen van oud-deelnemers, handig om je te oriƫnteren en om te zien hoe anderen het ervaren hebben. Welke cursus is jouw favoriet?